Financieel adviesbureau en administratiekantoor in Amersfoort

Balans Reporters is een modern, gerenommeerd financieel adviesbureau in Amersfoort. Oprichter en eigenaar Ruud Nieswaag verzorgt vanuit Amersfoort al decennialang financiële diensten voor particulieren, bedrijven en instellingen uit Nederland, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.

Verbeteren van de boekhouding

De kracht van Balans Reporters is het razendsnel overzien van (complexe) financiële administraties, om vervolgens tot een doortastend advies te komen hoe het beter en eenvoudiger kan. Het doel is altijd dat u als particulier of ondernemer grip krijgt en houdt op uw financiële huishouding.

Controle van cijfers

Bij Balans Reporters weten we dat vertrouwen belangrijk is. Ook als het gaat om de cijfers, draait het om vertrouwen. Vandaar dat we ze graag voor u controleren. Zodat u precies weet hoe u er financieel voor staat. We verzorgen een complete analyse van de cijfers en geven u advies waar u kosten kunt reduceren of meer rendement kunt behalen.

  • Ruud is gepokt en gemazeld als het gaat om de administratie van advocatenkantoren, ook waar het bijvoorbeeld gaat om toevoegingen en de manier waarop het een en ander in de boekhouding moet worden verwerkt. Hij kent niet alleen het advocatenbedrijf maar ook de advocaat zelf (in al zijn eigenwijsheid) en kan daar prima mee overweg. En als het nodig is, weet Ruud ook -boven partijen uitstijgend- financiële geschilpunten op te lossen. Ruud is dus meer dan alleen de financiële man.

    Misha Breur, advocaat
    Kox Advocaten

  • Voor mij moet een boekhouder betrouwbaar zijn. Daarnaast moet er ik er altijd terecht kunnen met mijn vragen. Ik werk zelf intussen 11 jaar met Ruud Nieswaag en de praktijk was al klant toen ik er kwam.

    Freek van Vliet, partner
    Fysiotherapie De Bron